söndag 14 november 2010

Liten sjuk.





Lova är sjuk. Tror det e första riktiga sjukdomen. Några förkylningar men inget allvarligare än så. 10 månader senare har hon fått hög feber och varit magsjuk. Igår kväll (lördag) kom en kaskadspya men sen dess har inget mer kommit upp. Långt ifrån matsugen dock. Idag har febern stigit och Lova är klart påverkad. En annars ganska aktiv bebis är nu bara vanligt aktiv. Hon kämpar verkligen in i det sista för att slippa vara sjuk men liten flicka orkar inte så mycket med massa feber. Nu ligger hon nerbäddad med alvedon och vatten vid sin sida. Plutten! Man blir klart skakis av att se sin bästaste bästa inte orka ett skvatt. Till råga på allt har båda framtänderna dykt upp. Som grädde på moset kan man säga. Kanske därav den jobbiga magsjuke/feber-tand-dagen Ever!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är verkligen urjobbigt när de små liven är sjuka. Ni får köra "Stina-tricket"... dvs en kall och blöt handduk på pannan: Det är möjligt att det inte hjälper mot magsjuka... men det är skönt för en febrig panna :)

Kramar från Örebroarna

kolbrun sa...

lilla hjärtat! krya på dig finaste lilla Lova! Pussar o kramar från oslo

HELENAHANDERS. sa...

Ja fy, det e jättejobbigt. Hon vill bara sova, men magsjukan har lagt ner... nu ere bara hög feber fortf. Vad ger man dom att äta då????